Høiax Systems

Endelig kontroll og oversikt!

Client: Høiax Systems

Forretningsområde: Production

View Software kan alt om produksjon og logistikk. De er ikke bare datanerder, de ser hele prosessen og kan holde en dialog om hva som er viktig for oss! – Laila Johannessen

Høiax ble grunnlagt i Fredrikstad i 1927, og er Norges eldste produsent av varmtvannsberedere. Hovedkontor og produksjon ligger også i dag i Fredrikstad. Høiax har også butikker og salgsavdelinger i Oslo, Trondheim og Bergen.

Utfordringen

Høiax er Norges eldste produsent av vannberedere. De besitter lang erfaring og høy kompetanse, men de har ikke hatt noen eksakt ressursstyring eller kapasitetsberegning. det har gått mye på tro basert på erfaring. De bruker Visma Global på salg og økonomi og dermed viktig at løsningen har en god integrasjon mot Deres økonomisystem.

Løsningen

Ved bruk av View Production så har nå Høiax et styringsverktøy som gir kontroll og oversikt slik at de fremover tar riktige veivalg. Løsningen er satt opp med integrasjon mot Visma Global for en mest mulig effektiv hverdag. I View production lager de prognoser for å få kontroll og oversikt på produksjonen i sin helhet.