MyProduction lanserer ny rapporteringsmodul

Vi har satt sammen en ny rapporteringsmodul med alt en produksjonsbedrift kan ønske seg. Her kan du lese om fremtidens rapporteringssystem og hvilke funksjoner den tilbyr dere. Alt er skybasert, den er trygg og bidrar til en effektiv hverdag.

Hvilken verdi får du med MyProduction sin nye rapporteringsmodul?

Den nye modulen dekker områder innenfor:

  • Kalkyle
  • Tilbud og salg
  • Produksjon
  • Innkjøp og logistikk
  • Rapportering for ledelsen

Selvfølgelig har du også muligheten til å bygge rapporter etter eget behov. I tillegg har vi gjort det enda enklere å koble på andre datakilder, slik at du effektivt kan hente ut viktig data fra systemet. Eksempler på slike kilder kan være knyttet til økonomi, lønn og kvalitetskontroll.

MyProduction har et kontinuerlig fokus på å tilpasse modulen etter hva våre kunder ønsker og etterspør, samtidig som vi jevnlig overvåker behovet i markedet for å sikre at vi leverer den beste løsningen. Har du forslag til forbedringer? Ikke nøl med å ta kontakt!

Dette kan dere forvente av den nye rapporteringsmodulen

Den nye rapporteringsmodulen er skybasert, og vil være koblet til din eksisterende løsning. I tillegg vil grensesnittet være likt som vår nye cloudløsningen, så her vil dere få et innblikk i hvordan det vil være å jobbe i denne.

Det aller beste med at vår nye løsning er skybasert, er at det ikke kreves noen form for installasjonen, det blir derfor helt fritt for bekymringer. Vi lover deg at ikke noe data går tapt i overgangen, og at den nye modulen kun vil forenkle din hverdag.

Vil du vite mer?

For de som ønsker det, tilbyr vi en 30 dagers uforpliktende prøveversjon, slik at dere kan erfare alle fordelene til den nye rapporteringsmodulen. Ta kontakt med oss i dag for å få tilgang til din prøveversjon .